Onze Werkwijze

Wat is een betrouwbare log home bouwer? Kennen ze in Canada onze inbouwdozen voor electra? Hoe gaat het met containervervoer? Zomaar wat vragen waar je tegenaanloopt als je een handcrafted log home uit Canada wilt importeren. Als ervaringsdeskundige kunnen wij u helpen om uw droomhuis te realiseren.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem daarom eerst contact op met uw gemeente en probeer te achterhalen of het bestemmingsplan een log home toestaat op de plek die u in gedachte heeft. Laat wat als praatstuk voorbeelden zien van log homes in Nederland

1

Schets

Als u al een schets heeft dan kunnen wij advies geven en bv aangeven waar de pijnpunten liggen. Voor een prijsopvraag vanuit Canada hebben we echter wel een gedegen tekening nodig.

2

Projectmanagement

Als u gebruik wilt maken van onze kennis en kunde start het projectmanagement gedeelte. Wij vragen hiervoor een voorschot. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop van uw  log home.

3

Tekening

Voor het ontwerpen van een handcrafted log home gelden spelregels.  We kunnen u in contact brengen met een ervaren architect. De architect heeft ook ervaring met bouwaanvragen voor log homes.

4

Begeleiding

Tijdens het ontwerpproces vormen wij de spil tussen de Canadese bouwer en de architect in Nederland. We geven adviezen aan de architect en hebben regelmatig contact met de Lake Country Log Homes.

5

Containertransport

We ontzorgen u op het gebied van douane afhandeling en regelen het containertransport vanuit Canada naar de bouwplaats in Nederland. We geven tevens bouwadviezen.

6